Britney-grannen, del II.


Nu är Britney-grannen igång igen. För tredje gången denna eftermiddag uppmanar Britney hela huset att "Do somethin'", men inget av det som kommer till mig är praktiskt genomförbart utan att bryta mot åtminstone en handfull av Svea Rikes lagar. Jag är fascinerad -- sedan inflytt i januari hör jag endast Britney från hennes lägenhet, aldrig någon annan musik och aldrig annat än samma tre låtar.

Anfallen kommer ungefär varannan vecka och varar i allt från en kvart till över ett par timmar. Jag har förstås klockat dem, hälsosamt uppmärksam på mina grannar som varje person borde vara med tanke på att nio av tio mord i Sverige begås av förövare som offret känner. Vad utlöser attackerna? Städar hon? Är hennes Kevin på permission? Idkas det ångestattacker, eller månne slafsiga offerritualer som kräver ljudkuliss?

Står i skuld till mig gör hon förresten också, Britney-grannen. För över ett halvår sedan kom hon ner och överraskade mig slugt till att låna henne ett ägg, och efter det har hon gått under jorden. Jag funderar på att klampa upp till henne någon dag framöver och återkräva det. Eller ännu bättre -- citationstecken låna citationstecken Brittans Greatest hits-skiva. Möhö. Två flugor på smällen liksom...


Kommentarer
Postat av: .Westerdahl

ägget måste givetvis utkrävas med ränta! och nu när de höjer styrräntan så tycker jag du ska kräva 3 ägg tillbaka. ^^,

2008-09-11 @ 17:01:07
URL: http://www.erikwesterdahl.se
Postat av: shine

MOHAHA! "Är hennes Kevin på permission?" ^^) Kan bara drömma om vad som pågår då...

2008-09-11 @ 20:29:50
URL: http://thwart.blogg.se/
Postat av: spiderchick

jag har en liknand granne, fast det är 80tals hårdrock som gäller...

2008-09-11 @ 20:47:45
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: Mli

Haha, ja precis så, ba´fatt!Tackar! Jag har ju varit här o smygläst några veckor och jag kan bara säga det samma =)Låna skivan och lämna igen den med en välplacerad repa. Låtsas sedan som det regnar i ungefär 3-14 dar när du möter grannen i trappen.

2008-09-11 @ 21:09:58
URL: http://lenaemeliemarie.blogg.se/
Postat av: Jon

Skaffa dig en bastuba. Tuta och kör ;)Alltså, fölk.

En del ska bo i isolerade hus med en väl avvägd del galler runt om.

Britney? Möh!

2008-09-11 @ 21:15:04
URL: http://thym.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ja, det va inte heller helt lätt att ta till sig, att jag försov mig alltså! :)Den traineeplats jag har är på Ikea Torsvik i Jönköping. På deras Distribution Center. Programmet kallas New Talent, och går ut på att jag ska få en överblick över hela företaget och organisationen. Om några veckor ska jag gå in och jobba som gruppchef, tillsammans med en tjej som redan jobbar med det. Om ett år är det meningen att jag ska ha hittat min väg inom företaget och klättra vidare på karriärsstegen. Vad det nu innebr återstår att se. Mycket handlar om att visa framfötterna och ge gärnet nu! Kul är det!Hoppas du fick lite koll på vad det är jag gör :)

2008-09-11 @ 22:33:46
URL: http://hemmahoshanna.blogg.se/
Postat av: Emilie

Men gud vilken spännande granne! :D:D

2008-09-12 @ 10:46:41
URL: http://solbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0