It's a slippery koffein-slope...


Jag har gjort det.

Det. Det där som jag lovat mig själv om och om igen att inte göra, för min egen skull. Jag har börjat dricka morgonkaffe. Och nu är jag förstörd, alla mornar händanefter kommer jag att förvandlas ett dreglande, våldsamt monster som sliter upp lyktstolpar och välter bilar om jag inte får kickstarta dagen med en fix koffein. Det är vad jag borde tänka och skuld är vad jag borde känna, men allt som finns i mitt huvud är: varför började jag inte med det här tidigare?

Sen kan man ju resonera som så att koffeinberoende faktiskt är bättre än många andra -inberoenden. Nikotin. Heroin. Kokain. Amfetamin. Adrenalin. Antihistamin. Klamydia-medicin.

Förnekelse är missbrukarens bästa vän
.

Kommentarer
Postat av: Emilie

Jag har besök av en sån där förut. Han fick lov att gå till Ok varje morgon och köpa kaffe annars var han sur, grinig och slö. Och vem fan vill gå till ok varje morgon?

2009-09-29 @ 16:58:48
URL: http://solbarn.blogg.se/
Postat av: J

Haha bra skrivet =) Morgonkaffe är ju bland det bästa som finns, efter det blir dagen långsamt bara sämre.Och du glömde bensin. Bensinberoendet är ingen lek.

2009-09-29 @ 18:07:21
URL: http://enentreprenors.blogg.se/
Postat av: sun

haha. grym du är på å skriva ^^

2009-09-29 @ 21:47:00
URL: http://thwart.blogg.se/
Postat av: Jon

Nu förväntar jag mig en radda bilder på dig före och efter morgonkoppen. Jag vill se skillnaden!(Eller egentligen så räcker det med före.)

2009-09-29 @ 23:11:16
URL: http://thym.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0