Väck inte den Anna som sover. För din egen skull.


Det finns en speciell plats i helvetet för grannar i flerbostadshus som drar igång renovering tidigt på morgonen. Klockan 07.11 i morse var det dit jag ville skicka idioterna på våningen ovanför när de drog igång ett hamrande-maraton utan dess like. Dunk-dunk-dunk-dunk. Paus. Dunk-dunk-dunk-duuuunk. Okej, det är vardag -- men nej, fan heller, INTE okej någonstans när det krockar med mina planer om att sova bort mina sista sommarlovsmornar. Dunk-dunk.
 

Runt åtta avtog till slut hamrandet, eller så somnade jag ifrån med hjälp av två öronproppar och två kuddar. Och nu. NU. Hamras det någonting nu, vavava? Ni vet redan svaret. Antingen är de bara idioter, eller så tog någon annan morgonilsk granne hammaren i sina egna händer och skickade dem till en ny adress. I värmen.

Kommentarer
Postat av: Emilie

ÅÅÅÅHHH!! Vilka uggelbun! Kan du inte vara uppe i natt och hamra lite?

2009-08-27 @ 11:09:14
URL: http://solbarn.blogg.se/
Postat av: .Westerdahl

Hej! Jag tror min leksak nr 1 (dvs Iphone) bör komma idag eller imorgon! :) och min leksak nr 2 (dvs Snöleoparden) bör komma efter den 28:e (ska ju skickas, hade fått det tidigare om jag hängde på affärslåset, men orka). Så de är på G, själv förbereder jag min dator, rensar ur, säkerhetskopierar osv.Ang. Ipod så är det fett coolt med namn, men det sänker andrahandsvärdet drastiskt (om du tänker sälja den på typ blocket om nått år). Själv tänker jag inte sälja min, då jag aldrig säljer nått, så jag körde med namn. :)Ps. Vi vaknar av barnskrik varje morgon. Också en bra väckarklocka. ^^,

2009-08-27 @ 11:14:06
URL: http://www.erikwesterdahl.se
Postat av: Sofia

Jag håller helt och fullt med emelie. Vad sägs om att spika upp några vackra tavlor på grannens dörr?

2009-08-27 @ 12:16:22
URL: http://plastsak.blogg.se/
Postat av: J

Här spelar de dödsmetall, vilket endast är marginellt bättre, så I feel you.

2009-08-28 @ 08:19:51
URL: http://enentreprenors.blogg.se/
Postat av: carro

gud va snygg blogg :D har du gjort den själv?Kramar

2009-08-28 @ 08:28:41
URL: http://carrobruden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0