STIL 08.Tentakvällen firades med tjejmiddag följt av STIL 08, modeshow arrangerad av Uppsala Ekonomerna med uppvisning av kläder/skor/accessoarer från olika Uppsala-företag. Riktigt skoj! Därefter var det tentafest och allmänt nationspartajande som vanligt.

Jag är en sådan som älskar att iaktta all dramatik som uppstår när människor och sprit förenas under samma tak. Tårarna (en tjej satt vid sofforna och grät i över en timme, medan hennes kille försökte trösta -- uppenbarligen mindre framgångsrikt, då det hela kulminerade i någon slags återlämnande av nycklar), kärleksparen sans frontiéres (massor av nytt stoff för vår egen gossipsida Ekonomikum-skvaller), de hysteriska dansmovesen (svajande träd goes växande blomma goes Studio 54) och omslaget till total köttmarknad runt ett-slaget, när den kollektiva insikten att klockan snart klämtar stängning slår till och det är dags att fixa hemsläp om sådant skall ordnas. Och allt annat som följer när spriten jagar ut vettet.

Vi tjejer lyckades bli inbjudna till Santa Monica av en, enligt egen utsago, amerikansk advokat på besök. Han hade då minsann både beachhouse och dygnet-runt-varm-pool ("the only things you have to bring are your swimsuits"). Lite skoj omväxling, då det mest storslagna som brukar erbjudas på studentnationer på sin höjd är nattkäk på Max efter stängning.


Kommentarer
Postat av: Jon

Utelivet ær DRAMA ;)Go girl!

2008-09-21 @ 13:24:48
URL: http://thym.blogg.se/
Postat av: Sophie

Haha, läs skvallerbloggen...precis som jag sa tidigare! Jag undrar vilka de "teknologerna" var! :D

2008-09-21 @ 18:34:15
Postat av: Anna

Sophie: Klockrent! :D Jag tycker vi borde skriva vår egen version av "The Game" som går ut på att killar får ragg genom att dela ut kontanter istället för förolämpningar. Jag menar, vissa kan man ju tydligen lura vad som helst. Och betydligt roligare för oss tjejer! :)

2008-09-21 @ 18:59:02
URL: http://annasord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0