Snigel på ögat.Men hur står det egentligen till med minnet Radiotjänst? Det var ju precis tv jag sa att jag inte hade när jag ringde och sa upp tv-lincensen för ett par månader sedan, du-uh. Kylan där uppe i Kiruna har helt klart börjat sätta sig på minnet åt dem. Och vaddå avgiftskontroll? Jag har väl aldrig träffat en människa som skulle avstå från att hosta upp 2000 spänn per år och ändå behålla dumburken. Säkert något statligt finansierat projekt för att öka sysselsättningen, I betcha.

Efter det här och uppsägningen av Damernas Värld-prenumerationen, ska jag nu bara gå ur Svenska Kyrkan och vips har jag avvecklat en rad kostsamma och onödiga projekt. Jag har ju inte Gud i mitt vardagsrum, så varför betala för inackorderingen?

... åh, och förresten. Om ni ska komma på besök de kommande veckorna, ring i förväg är ni snälla. Vi kan säga så här: risken är annars stor för dålig respons vid dörrklocksplingning.

Kommentarer
Postat av: shine

haha. jag kör exakt samma stil. meddelar du inte innan att du hälsar på mig får du stå och vänta utanför min dörr - jag öppnar för ingen! : D

2008-10-07 @ 22:29:32
URL: http://thwart.blogg.se/
Postat av: Spiderchick

vi försöker säga upp skiten men dom vägrar lyssna på oss! Hatar det. Massa pengar å så lyssnar jag ALDRIG på P4 eller kollar på 1an och 2an, segt...

2008-10-08 @ 19:50:11
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: Emilie

Hehe ;)Fröken friken!Klart hunden är från Spraydate, vart annars? ;)

2008-10-09 @ 13:34:50
URL: http://solbarn.blogg.se/
Postat av: JOn

Dr McDoo var det ja...

doo-dooFan vad 2000-talet känns upplyftande!

;)

2008-10-09 @ 15:26:44
URL: http://thym.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0