Seminariefest.


Ikväll är det seminariefest för att bonda med de andra i seminariegruppen, i en studentlägenhet vid Flogsta låghus. De ligger.... ja, om ni tänker er världens ände och sen fortsätter en bit till. Där ligger Flogsta låghus. Jag har en flaska ekologiskt vin, Twister och nybakta kärleksmums. Kameran ska givetvis med också, det enda som slår riktigt bra skandalberättelser är bildbevis på dem.

I övrigt flyter det på. Eller snarare, strömmar på. Flyter ger på tok för lugna och harmoniska vibrationer. Här är det tempo som gäller. Vår nya delkurs, verksamhetens ekonomi, är mest ett enda virrvarr än så länge men det jag förstår är åtminstone intressant. Balansräkning, resultaträkning, likviditet, eget kapital och annat fräsigt. Bara det att jag kan begreppen gör att jag känner mig liiite smartare.

Nu ska jag trycka i mig lite tacopaj och sen ge mig ut med mina kärleksmums i novembermörkret för att möta upp tjejerna, burr. Om det inte kommer några uppdateringar på ett tag kan ni ju hälsa "Flogsta" till skallgångskedjan.

Kommentarer
Postat av: J

Fyllo ;)

2008-11-06 @ 22:19:25
URL: http://kreftans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0