Henke på Eko.


Idag får Ekonomikum celebert besök -- Henrik Schyffert tittar förbi. Han ska hålla i kick offen för projektet Shanghai Challenge (yeah, yeah who cares?) och inspirationstala i 1,5 timmar. Lite cred-poäng är det allt att en av Sveriges bästa komiker kommer till skolan, särskilt när man kommer från en gymnasieskola där Fråga Olle-Olle var så nära starstruck man kom. No offense nu Olle, men vi snackar faktiskt Henrik Schyffert. Okej att han är köpt av de stora stygga företagen så det bara visslar om det, men det här är ett synnerligen tydligt exempel på hur ändamålet helgar medlen.

Planen är att mötas upp en timme innan föreläsningen börjar för att vara säkra på att få sittplats, eller ja, åtminstone plats. Folk köade ju tydligen långt innan för att se Ebba von Syndow och tyvärr, får jag ju säga, inte med baktanken att sitta inom tomatkastar-avstånd från scenen. Här chansas inte.

Förresten -- är det någon som råkar veta hur lång Henrik är? Eller om vi omformulerar frågan: får han plats i bakluckan på en Volkswagen Vento...?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0