Sommarbestyr.


image183


Värmen och våren överrumplade ju för någon vecka sedan och den traditionella klädpaniken följde i dess fotspår. JagHarJuIngetAttHaPåMig-syndromet big time... men min sommargarderob består faktiskt mest av ekande ljud. Helt ärligt. Så nära vakuum man kan komma utan att det faktiskt råder vakuum. (Parentes: ordet "vakuum" är ju helfestligt. Vakuum-uum-uum).

Dagens inventering av Moras shoppingutbud resulterade i alla fall i en söt liten sommarklänningssak. Perfekt eftersom jag har bestämt att det ska bli en fantastisk sommar i år och planerar att möta den uteslutande i klänning. Och förstås kommunens oformliga arbetskläder i sanslösa färgkombos eftersom det sällan finns matchande set, men det låter ju inte alls lika kul.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! I min blogg coachar jag både mig själv och andra inom självkänsla och skriver även om min vardag och mitt arbete i Rädda Barnens Ungdomsförbund. Välkommen in!

2008-05-02 @ 20:25:05
URL: http://www.pernillahellqvist.blogspot.com
Postat av: Shine

Men hallå, du har ju bott i Mora. D ju (pytte)kallare klimat än i Uppsala. ;)

(svar) Öhh... tradition? Jag hoppades på att få lite tårta, eller åtminstone en liten glass, men skolan min är fattig (eller snål).

2008-05-03 @ 16:37:40
URL: http://thwart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0