Födelsedagspics.


image199

Lite bilder från gårdagens födelsedagsfirande. För att summera åkte vi kompisgänget efter eftermiddagens föreläsning ut till seglarklubben i Sunnersta utanför Uppsala, beväpnade med badkläder för att basta oss heta nog att överleva årets första bad med +9 graders lufttemperatur. Det var en viss lättnad vi konstaterade att bastun var under renovering och att vi just den dan inte skulle få chansen att uppleva motsvarigheten till dopp i flytande kväve.

Istället fikade vi inne i klubbhuset och åt den härliga tårtan min kompis bakat. Mot kvällen åkte vi hem till mitt, åt middag ihop, spelade spel och kollade film. Av vännerna fick jag förutom blommorna ovan en chokladkokbok, chokladté och en stor ask chokladpraliner från min favoritdelikatessbutik i stan. All in all en jättehärlig födelsedag och ikväll fortsätter firandet litegrann, då jag kallat in den speciella insatsstyrkan för att få hjälp att äta upp tårtresterna.

image202

Kommentarer
Postat av: Shine

Så otroligt fin bukett...

(svar) Så underbart att du kommenterar att livet bara blir bättre för det mesta ser mörkt ut just nu. Tryggheten och skitskolan kommer att försvinna - vad ska det bli av mig? Jag får ta och tänka på dina ord (att livet bara blir bättre) så jag inte kommer till skolan imorgon och grinar. :') Tack.

2008-05-14 @ 19:33:17
URL: http://thwart.blogg.se/
Postat av: Jon

Du är så välkommen! :)

Återstår bara att hitta bostad... Starten blir jag+Love+tält!
(=sant?)

Kramar!

2008-05-14 @ 19:37:43
URL: http://thym.blogg.se
Postat av: Hanna

*haha* om mitt haha inte är fetstilat så var de nog datorns födelsedagspresent till dig! mysiga bilder ^^, kram kram!

2008-05-14 @ 20:08:14
URL: http://frokendesign.blogg.se
Postat av: emma

vilken fin blogg du har! :)

2008-05-15 @ 00:12:45
URL: http://adifferentwayofbeingyoung.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0