Glad midsommar everyone.


Och mina midsommarplaner då? Ja, vad skulle ni gissa att en ung, 21-årig tjej i hjärtat av Dalarna gör en midsommarafton? Arbetar ett 14-timmars dubbelpass, jajemensan, rätt gissat. För ovanlighetens skull frångår jag dock mina principer och försöker se det från den ljusa sidan. Vad jag mer specifikt ser är obegränsat med midsommarmat; tillgång till två jordgubbstårtor plus fem liter jordgubbar; instruktioner om att inte stressa eller göra "onödiga" saker eftersom man ska ta det lugnt på högtider samtidigt som jag får dubbel lön och kan gnälla för omgivningen hur synd det är om mig som jobbar hela dagen. Hmm. Det går kanske att leva med.

Ha nu en riktigt fin och trevlig midsommarafton allihop, vad ni nu tar er för och vilka äventyr ni än ger er ut på. Och tänk på mig som måste jobba.


Kommentarer
Postat av: shine

have fun med dina pengar... nu är jag sjukt avundsjuk! :)

2008-06-19 @ 23:05:24
URL: http://thwart.blogg.se/
Postat av: Hanna

glad midsommar Anna ^^, hoppas du har de trevligt med gamlingarna idag. här på ön har alla stockholmare landat idag. så jag har fullt upp med att peka åt vilket håll bergman (inte) bodde. saknar dalarna en dag som denna, men men. Hälsa midsommarstängerna! kram kram

2008-06-20 @ 10:59:53
URL: http://frokendesign.blogg.se/
Postat av: Ine

Stor Kram till dig denna helg (och alla andra helger också, för den delen!)Jag är också rätt upptagen i helgen. Det är inte helt fel att tycka synd om varann, I guess...Ha de!

2008-06-20 @ 14:37:53
URL: http://inemaria.blogg.se/
Postat av: Lena

Om du undrar över det enorma antalet sidvisningar nu i helgen kan jag ju motvilligt sträcka upp en erkännande hand... ;)Kyssar

2008-06-22 @ 11:44:48
URL: http://ochlena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0