Melodifestivalinlägget, här kommer det.


Låt oss med en gång konstatera: om jag har en schalgerbög inom mig håller sig denne väl dold.

Först idag när jag skyndade förbi kvällstidningarns löpsedlar vid Pressbyrån insåg jag att det är Melodifestival ikväll. Åtminstone antog jag det, då segertippandet av Amy Diamond och E-type förmodligen inte gäller skid-VM. Att hjärnan vid det här laget utvecklat något slags "vuxen-filter" som blockerar Melodifestival-relaterat material är i och för sig föga förvånande, då kvällstidningarna kört sin uppvärmning inför tävlingen sedan förra årets omgång avslutades. Alltså runt midsommardagen någon gång.

Här skulle man kunna tro att jag sällar mig till skaran som bojkottar Melodifestivalen, men då tror man fel. Jag pysslar inte så ofta med bojkott, om inte som en ursäkt för att inte engagera mig i något. I mina ögon ser jag ingen motsägelse med att hata schlagertävlingen och att titta på den. Hela poängen med Melodifestivalen är ju just att det är skit. Att musiken är kass och artisterna tar sig själva på alldeles för stort allvar. Ikväll parkerar jag mig på första soffparkett för att fyra av genom-onda repliker till tv-rutan och skratta gott åt dem, inte med dem.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Håller med dig fullt ut!

2008-02-09 @ 19:42:01
URL: http://frokendesign.blogg.se
Postat av: Hanna

ja, dom har grymt snygga tapeter! Ja jag har inte alls haft tråkigt idag med tanke på alla blogg inlägg. och jag föröker inte alls komma med på topplistan, nej då! haha. Jag väntar på inredningsbilder från din lya.

2008-02-09 @ 19:55:16
URL: http://frokendesign.blogg.se
Postat av: .Westerdahl

ja det är helt klart de accesoarerna som saknas för att du ska få dit spikarna ;)

2008-02-09 @ 19:57:07
URL: http://westerdahl.blogg.se
Postat av: Emilie

Men jag tycker -
VI SKA DANSA I NEON!

2008-02-10 @ 00:48:08
URL: http://solbarn.blogg.se
Postat av: .Westerdahl

ja melodifestivalen suger verkligen -.-

2008-02-10 @ 12:09:24
URL: http://westerdahl.blogg.se
Postat av: .Westerdahl

webbtv is de shit. men själv är jag så känslig för blod, så jag pallar inte sjukhusserier. house brukar gå bra. ananrs är det kört ^^,

2008-02-10 @ 12:52:01
URL: http://westerdahl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0