The bitch is back in town.


Sådärja, då har er bloggerska installerat sig i sitt Uppsala-residens. Med "installera" menas i detta fall att jag samt alla pryttlar befinner sig under lägenhetens tak, men inte alls nödvändigtvis på rätt plats. Situationen i lägenheten just nu är väl, tja, på den nivån att om Aftonbladet vill spara in resekostnaderna kan de komma hit istället för Kaukasus och göra krigsreportage.

Och återigen har jag brutit mot mina egna principer -- den här gången den jag har emot Ikea-konst. Numera är jag den mycket stolta ägarinnan till en 2x1.4 meter stor svarvit tavla som tillverkats med det enda syftet att hänga ovanför min soffa. På allvar. Bilder kommer så fort minröjarna och supertanksen rullat härifrån.

Egentligen känner jag mig just nu drop dead, utan gorgeous, men se det går inte för sig när man har kvällsplaner. Om några timmar ska jag ut och käka på V-Dala nation med Uppsalagänget, mitt saknade Uppsalagäng, och sedan utgång på det. På nation förstås, där allt är så billigt att man inte behöver vänta på att någon ska bjuda för att man ska få fukta strupen. 100 spänn för en drink på Wasa i Mora är, till skillnad från Ikea-konst, emot den sortens principer jag aldrig kompromissar om.

Kommentarer
Postat av: shine

Skriv till när du hitta våtdräkten (är fortfarande helt inne i den...) :D

2008-08-16 @ 16:56:14
URL: http://thwart.blogg.se/
Postat av: shine

Å ha så kul ikväll! :)

2008-08-16 @ 16:56:29
URL: http://thwart.blogg.se/
Postat av: Anna

Kanske går att fixa en kombo där med utgång och våtdräkt? Jag har ju faktiskt ingen aning om vad jag ska ha på mig. Hrm, mot flyttlådorna! :D

2008-08-16 @ 17:08:49
URL: http://annasord.blogg.se/
Postat av: Jon

Haha! Du skriver så kul! fniss

Ja hoppas att de där stygga krigstygen behagar darra iväg åt nåt håll - för att din design ska komma till rätta! :)

Bilder?

Ge oss!Wasa kan ta sig i röven med en rostig pansarvagnspipa...!

Kramar!

2008-08-16 @ 18:55:47
URL: http://thym.blogg.se/
Postat av: Emilie

Här sitter jag och väntar på tavlan :D

2008-08-17 @ 10:53:03
URL: http://solbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0