Statistik for dummies.


Ur instruktionshäftet till universitetets Statistik-program:


När Du sätter dig vid datorn befinner Du Dig vid det s.k. skrivbordet. Härifrån kan du nu aktivera olika program. Programmen aktiveras antingen genom att använda musen eller med olika tangentkombinationer. I denna instruktion kommer vi utgå från att vi använder musen. Med musen kan du peka på olika saker med hjälp av pilen. Tre begrepp som förknippas med musen:

1. Klicka (click): trycka på den vänstra knappen på musen en gång. Används för att markera eller placera sig.

2. Dubbelklicka (double click): trycka två gånger i snabb följd på den vänstra knappen på musen. Används för att aktivera en funktion eller ett program.

3. Dra (drag): trycka ner vänstra knappen på musen och hålla den nertryckt samtidigt som Du förflyttar musen. Används för att markera eller flytta ett helt stycke.


Och innan man sätter sig på toaletten öppnar man toalettlocket.


Kommentarer
Postat av: Hanna

haha, ett sånt inlägg skulle även jag uppskatta, så gör de du ^^, däremot så tycker jag att du börjar ha lite väl mkt kontakt med min pojkvän nu ;) haha! filminspelning = yes yes. vi ska göra en konstfilm. men vi är tre tjejer i klassen som hatar konstnärer. och eftersom alla konstnärer är feminister så gör vi helt enkelt en grymt bra film där två rosa glitterskor utrotar allt som har med feminismen att göra. Dvs. allt från senapsgult och kånkenväskor till att elda feministböcker. lovar att du ska få se den färdiga filmen ^^, kram kram

2008-04-07 @ 18:48:07
URL: http://frokendesign.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0