Hjelp, hjelp! Vad kallas detta?I veckor har jag nu funderat. Klurat, grunnat, undrat. I början var det mest när jag passerade övergångsställena till och från skolan, men långsamt har frågan tagit över allt större delar av mitt liv och ockuperar nu närapå all min vakna tid. Gåtan gäckar min hjärna och jag finner ingen lösning.

Vad sjutton kallas detta? Det MÅSTE ju ha ett namn, det måste ju finnas något det kallas när felanmälningar rings in eller som övergångsställemontörerna ropar till varandra. "Hörrudu Bengan, lirka ur tummen och skruva upp..." och sen är det blankt.

Ge mig ett namn, ge mig något att stilla min själaoro med.

Kommentarer
Postat av: sunshine

jag brukar bara säga "eyy du! tryck på knappen yao"... men vad sägs om grön-gubbe-knappen?? haha, nej, det sög.vad roligt att ni åker till kreta. får man fråga var? ^^men du ville ha tips och ett är att försöka undvika alla restauranger nära hotellen för maten där är som gjorda för lata turister som "kräver" svenska menyer. höhö. men ett hett tips är att ta en båttur till de närliggande öarna. jag och johnny åkte till gramvoussa där vi fick bestiga en jättegammal fästning (awesome att leka soldater på - yes, im a geek) och sedan åkte vi till balos-lagun där badade i 40gradigt vatten. där finns det vackra snäckor och klarblått vatten! sedan har jag för mig att det finns flera stränder med rosa vatten. kanske något för er som par. ;) åh, jag hoppas det blir en überromantisk resa för er.

2010-05-11 @ 23:52:59
URL: http://sunis.blogg.se/
Postat av: Martin

Det är en Styrlåda! Och den pekar mot Jesus.. eller något.

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=156637

2010-05-12 @ 01:15:48
Postat av: Anna

Martin! Du kan ha räddat min psykiska hälsa, tackar ödmjukast för den :D

2010-05-12 @ 10:00:57
URL: http://annasord.blogg.se/
Postat av: Anna

... men nu är jag istället komplett förbryllad över vad Jesus gör på styrlådorna! Wtf?!?! Jag fick lov att googla och se om Dagen.se som du länkar till var ett skämt. Det var den inte. Snacka otippat!Detta videoklipp var minst sagt spännande:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article3062336.ab

2010-05-12 @ 10:02:18
URL: http://annasord.blogg.se/
Postat av: Martin

Haha, ja.. du är inte ensam, när jag hittade det där blev jag ganska fundersam på vad i helvete det är man hittat, men ja. Det ser ut som att det stämmer iaf. Ganska mysko det hela :p

2010-05-12 @ 19:52:15
Postat av: Michelle

Knappen!

2010-05-23 @ 00:29:46
URL: http://tolvnollett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0