Måndag 28:e september, 2009


Gör ett pit-stop vid bloggen mellan skolböckerna Roast på Berns och sängen för att tipsa om filmen jag såg igår på bio (men ingen cred skall tillfalla IPRED-lagen, utan sällskapet som bjöd): "Inglorious basterds". Ja, med e. Det var länge sedan jag hade en så fantastisk filmupplevelse. Filmen är så sjukt, ja, med betoning på sjukt, grym! Jag är sedan länge ett stort Tarantino-fan, men det här är tametusanimej bland det bästa han gjort.

Förutom den traditionella
komik-splatter-blodigheten och humorn, är den fantastisk filmad och psykologiskt uppbyggd. Hela filmen har man ingen aning om vart det ska ta vägen, men vart det än är vill man följa med. Skådespelarinsatserna från bland annat Christoph Waltz och Brad Pitt var briljanta. Och tro mig när jag säger att Braddan fick prestera för det omdömet, för hos mig har han inte så värst många gratispoäng annars.

Se den! (Kanske med ett par fingrar framför ögonen).


Kommentarer
Postat av: Anna

ÄLSKA den filmen! Såg den också på bio. Kan bara säga Underbart, underbart! :D

2009-09-28 @ 23:55:20
URL: http://nordfeldt.blogspot.com
Postat av: Emilie

Oj, den ska jag komma ihåg!

2009-09-29 @ 06:39:58
URL: http://solbarn.blogg.se/
Postat av: Ine

Oh. Tungt. Anna rekommenderar = jag borde verkligen se den. Samtidigt betvivlar jag att jag har tillräckligt många fingrar. Tyvärr är jag löjligt splatterkänslig. Men jag skall överväga det efter denna recension.Har förresten börjat blogga igen. Inte för att jag är förvånad. Det är ju faktiskt sjukt roligt.Kram!

2009-09-29 @ 22:35:48
URL: http://inemaria.blogspot.com
Postat av: Elly

Popcornbägare rekomenderas varmt att använda som sköld mot de mest blodiga scenerna.

2009-10-07 @ 18:36:47
URL: http://lazytuesday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0