Gran Canaria 1/4 - 8/4


Den gamla amerika-kofferten är packad och lo and behold, den är inte ens i närheten av proppfull. De sista förberedelserna är i full gång: jag förväntar mig när som helst att ett bang och rökutveckling från proppskåpet i hallen av överbelastning från alla pryttlar som ligger på laddning (digitalkamera/systemkamera/mobil/mp3-spelare/dator), och försöker googla fram en säkrare källa än Hunny_Bunny_26 som kan tala om att svenska kontakter fungerar i spanska eluttag. Generation teknik vaddå?

Snart kommer stor-päronen, alltså mormor och morfar hit för att hämta upp moi och förstås inspektera nya köksgardinerna (jag slängde in det som en bonus för besväret att åka in hit; sådant gillas). Blir sen övernattning i Sigtuna för mig och Hanna. Flyget till Las Palmas går ska gå i morgon klockan 8 så morfar skjutsar upp oss till Arlanda till 6. (Här borde jag nog inflika att allt detta upp-ställande för barnbarn med vän är helt frivilligt och kommer att belönas med två stora askar Anton Berg-choklad från taxfreen efter hemkomst).

Kanske blir det någon semesteruppdatering i veckan, annars återvänder vi till landet onsdag kväll nästa vecka. Jag blir sen några dagar hos mormor och morfar för påskfirande, så om inte annat hörs vi så fort det passar deras grannars olåsta trådlösa bredband. Ha det bra allihop!


Kommentarer
Postat av: sunison

ha det superskönt! :)

2009-03-31 @ 16:56:33
URL: http://thwart.blogg.se/
Postat av: Jon

Ha en riktigt trevlig semester!

2009-03-31 @ 18:07:50
URL: http://thym.blogg.se/
Postat av: .Westerdahl

ni kommer få spendera kvällen med att väga och packa om hanna. eller hennes packning. ^^,

2009-03-31 @ 20:47:26
URL: http://www.erikwesterdahl.se
Postat av: Ine

Longing to hear all about it ;-)

2009-04-03 @ 21:33:07
URL: http://inemaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0