En dålig bloggerskas bekännelser.


Ni är så bra läsare, som kommenterar så mitt leende och ego växer ikapp. Och jag är en dålig bloggerska för tillfället. Antingen pluggar jag eller också tänker jag på att jag borde plugga. När jag stänger ögonen ser jag tjänstemarknadsföringstrianglar och kännetecken för effektiva marknadsmixer hoppa runt innanför ögonlocken. (Dessa exempel-begrepp är förstås noggrant strategiskt utvalda för att framställa studieområdet som komplicerat och min egen insats som storslagen). Om så är fallet eller inte lämnar jag öppet för diskussion.

Hur som ska jag nu hämta lite syre utanför lägenheten (jag har vaga minnen av världen där ute) och åka iväg på möte med Uppsala Ekonomernas näringslivsutskott. Nämnde jag det, näringslivsutskott? *skrockar förtjust* Jag styr ju praktiskt taget Sverige redan, håhåjaja... nä.

MEN! För att ni inte ska sitta helt sysslolösa tänkte jag ge er en uppgift! Det här är case-lösning på riktigt, mina vänner, ett mysterium hämtat ur verkligheten. Frågan är som följer: varför sprakar det i min mikro när jag värmer frusna hallon? Bakgrundsinformationen är att det är ICA:s färdigfrusna och metall står inte på innehållsförteckningen.

Jag inväntar era svar med nästintill okontrollerad förväntan!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hallonlarver - garanterat! ;)

De kanske blir som popcorn?(før att sen givetvis førsvinna spårløst fniss)

^^

2008-09-17 @ 15:31:15
URL: http://thym.blogg.se/
Postat av: Emilie

Det har med substanser och atomer att göra.

2008-09-17 @ 19:55:43
URL: http://solbarn.blogg.se/
Postat av: J

För att inte nämna alla PODs och POPs ;)

Jag håller med thym, hallonlarverna exploderar

2008-09-17 @ 21:04:27
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: shine

ingen som helst aning... ''/

2008-09-17 @ 21:35:28
URL: http://thwart.blogg.se/
Postat av: Astronauten

Hej! Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ägna en minut åt att vara supersnäll mot mig och rösta på mig i den här fototävlingenhttp://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/1/-1/votes/5185986Vore hur snällt som helst och det skulle göra mig jätteglad! :DPS. Du kan även vinna en mobiltelefon när du röstar :)

2008-09-17 @ 21:39:01
URL: http://astronautenochfrank.blogg.se/
Postat av: Herrn Doktor

Hallonhypotes: Kan det vara så att kärnorna/fröna i hallonen "poppar", på samma sätt som vanliga popcorn gör? Som sann kunskapssökare testar du genom att prova med två portioner tinade hallon där du noggrannt pillat bort alla frön från en av portionerna. Tar ett par timmar bara, bra tips ifall du har för lite att göra...

2008-09-18 @ 01:30:05
Postat av: Mli

Har inget svar på frågan, men det jag vet är att frusna ärtor har en tendens att brinna i micron. Det slår upp små eldsflammor ur gröningarna, rätt kul faktiskt men inget jag vågat prova på några år =) Det har förbryllat mig länge och jag vet fortfarande inte orsaken till detta..

2008-09-18 @ 10:51:06
URL: http://lenaemeliemarie.blogg.se/
Postat av: Jon

Ærtbranden - jag har en teori.

Fisgaserna i ærtorna tar eld nær man mikrar dem!Jag har aldrig haft så mycket gaser, som nu nær jag ær uteslutande ærtætande vegetarian.

Æckligt men sant. Fråga min sambo.

;)

2008-09-19 @ 15:41:31
URL: http://thym.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0