Morgontrött rimmar på dött.


Ribban för min dag lades när mobilens väckarklocka ringde mig ur djup koma 06.-någonting i morse och därifrån gick det bara åt ett håll -- utför. Stressad. Tappade cykellåset. Två högerhandskar. Bad hair & co-day. Meningslös lektion. Seghuvudvärk. Folk pratade för högt, cyklade för långsamt, hade för konstiga saker i sina matlådor och andades för ofta. Ni fattar -- tidiga mornar klär mig inte, inte på en endaste fläck. 

För vem gav folket med störd mat-och-sov-klocka makten att schemalägga vår värld? Va va va? Inte en chans att de som är pigga, toppresterande idésprutor klockan 8 på morgonen är i majoritet. Cred lurar de till sig också, genom den för dem totalt oansträngda prestationen att kliva upp i ottan och göra saker några timmar innan oss andra. JAG får minsann tonvis gjort om kvällarna/nätterna och jag sover precis lika många timmar, bara andra timmar. Sådetså!

... ja, ni hör ju. Jag är fortfarande ett litet darrande Anna-knippe av bitterhet och sömn är nog det enda möjliga botemedlet. I morgon står klockan åtminstone på 8.10 och med lite tur innebär det att vansinnesdåd kan undvikas innan förmiddagskaffet.

Kommentarer
Postat av: Emilie

Och A och B människor. A och B.. A och B dunk!!!! :PVisst lever man lite bättre på nätterna? Lite mindre problem? Lite mysigare? Lite bättre?Jo minsann.

2008-09-23 @ 14:50:58
URL: http://solbarn.blogg.se/
Postat av: Jon

Jag vaknade imorse... Trodde jag, det var maria som var uppe och snøt sig klockan 01.35.De som ær morgonpigga ær på sista versen. Jag lovar, all typ av evolution går emot sån dret.

SovMORGON! Har nån nånsin hørt ordet sovKVÆLL?J'accuse!

2008-09-23 @ 15:54:05
URL: http://thym.blogg.se/
Postat av: Lena

Kom inte har och snacka, froken, somliga dagar borjar jag jobba klockan 7. SJU! Da blir det till att ga upp klockan fem (eller snarare 06.45, men anda!). Vad tyckte du om min blivande vaska? Kyssar

2008-09-23 @ 16:00:14
URL: http://ochlena.blogg.se/
Postat av: J

Där fick du till det ;)

2008-09-23 @ 19:57:37
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: fröken gud:

men du var då snabb att undanröja spår! kommer ju ingen musik när man hoppar in hos dig? :)

2008-09-23 @ 22:17:16
URL: http://shootmeagainiaintdeadyet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0