Hallonmysteriet del II.


Tack för era teorier om de blixtrande hallonen! I synnerhet de om hallonlarverna, måste jag säga. Tänk, jag hade ingen aning om att fenomenet ens existerande, men så fort ni sa det kände jag hur de började krypa runt i min mage. Höhö. Nu vet jag hur jag ska fördriva trista höstkvällar framöver -- med näsan pressad mot mikroglaset för att försöka få en skymt av hallonlarverna i poppningsögonblicket.

Exakt VAD det är som händer är dock fortfarande höljt i dunkel. Jag rotade runt lite och de flesta källorna menar (precis som Herrn Doktor) att det har med hallonkärnornas struktur att göra. Joniserad luft och hoppande elektroner nämns också, vilket jag antar är vetenskapliska för att de inte kan förklara vad som händer.

Anyways -- i mitt googlande efter Sanning och Upplysning hittade jag denna video. Ni vet att det bara hänt en gång tidigare i världshistorien att jag länkat YouTube-klipp, so this better be good, riiight? Okej, internet dräller av mer explosiva videos med mikrade Furbees och iPodar, men med tanke på den till synes harmlösa druvan tycker jag den är rätt cool. Får en att undra vad som skulle hända ifall man skickade en fruktkorg till ett kärnkraftverk.


(Nej mamma, det är INTE så här det ser ut när jag tinar hallon. Det låter däremot exakt likadant).Och Jon, du får seriöst lova mig att inte testa det här hemma. Snälla. Det räcker med London 1666, jag vill inte att mina barn ska behöva lära sig om Den Stora Branden i Oslo 2008. Eller att deras mamma var med och indirekt startade den. Capice? Annars får du inte titta.

Kommentarer
Postat av: spiderchick

ush för larver och grejer...

2008-09-18 @ 14:50:14
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: J

Wow :o Det där ska testas

2008-09-18 @ 15:46:49
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: J

Jag var förresten nykter som en spik och förstår inte alls vad fröken insinuerar ^^

2008-09-18 @ 15:49:44
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: Emilie

Nu har ajg något att göra ikväll.

Skönt.

2008-09-18 @ 19:02:35
URL: http://solbarn.blogg.se/
Postat av: Jon

Maria sa att mikron hade tackat før kaffet och dragit till Bahamas...

Fattar ingenting!

:SDruvorna hade hon gett till grannen... Typiskt va ;)

fniss

2008-09-19 @ 15:46:41
URL: http://thym.blogg.se/
Postat av: Björk

Hahaha, tack för tipset!! Helt king!

2008-09-21 @ 14:52:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0