Idolteori.


Idol borde döpas om till Vilken liten mespojke ska fjortisarna dyrka i år och ges utrymme att förpesta etern? Jag vet precis varför det blir så här varenda år, och håll i er på riktigt nu -- det är egentligen inte fjortisarnas fel!

Vems fel är det då undrar ni förstås? TV4? Baggarna? Dåligt grundvatten cirka 1990? Nej, nej och nej (men resonemanget är intressant). De ansvariga är de där små högstadiepojkarna som inte har vett att uppföra sig utan far fram som odrägliga keps- och huvtröjsbeklädda gehun i skolkorridorer och välter skåp, tänder tändare framför Axe-flaskor och lämnar bunsenbrännarna öppna i biologisalen för att uppehållsrummet var stängt under rasten och de därmed inte kunde använda uppis-datorn för att surfa in på tyska sidor med avklätt innehåll som de inte vågar besöka från hemdatorn ifall mamma skulle se.

Så är det egentligen då så konstigt att fjortisarna blir alldeles till sig i trasorna när de ser en jämnårig av hankön stå och uppföra sig flera minuter i rad utan att kvalificera sig för en bokstavskombinationsdiagnos och dessutom utstöter ljud som varken är förolämpningar, personangrepp eller hets mot folkgrupp?


Vad jag egentligen vill ha sagt är väl att Idol suger. Och att högstadietiden suger ännu mer.


Kommentarer
Postat av: J

Amen.

Jag har alltid funderat på om tjernobyl har nåt att göra med att en övervägande del av alla 87or är dampiga ^^

2008-10-12 @ 10:10:53
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: Jon

Högstadietiden är SÅÅÅ -90tal.Bildligt, folket - bildligt.

2008-10-12 @ 17:45:57
URL: http://thym.blogg.se/
Postat av: J

Meh skriv nåt nu

2008-10-14 @ 12:01:34
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: Jon

Har tv4-maffian tagit dig till skogs och gjort styggedom mot dig?Om inte: wakey wakey!

;)

2008-10-15 @ 16:45:29
URL: http://thym.blogg.se/
Postat av: Kotteby

Jag gillar idén om att döpa om spektaklet till "Vilken liten mespojke ska fjortisarna dyrka i år och ges utrymme att förpesta etern?". Men.Blir det inte lite långt?

Får programnamnet ens plats i TV-bilagan?Kan vi på något sätt komprimera, men ändå behålla konceptet. Jag tror nämligen du har något på gång här.

=)

2008-10-22 @ 13:48:44
URL: http://www.kotteby.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0