Blogglust.


Någonstans måste det ligga en massa blogglustar på hög. Förmodligen i närheten av strumporna som försvinner i tvättmaskinen och lämnar tomhet och allmän förbryllelse efter sig. Ja, den här våren verkar tappade blogglustar vara de nya försvunna sockorna -- alla råkar ut för det.

Kanske blir trenden extra tydlig för mig eftersom att de bloggarna jag brukar läsa ofta är mina jämnårigas och de flesta av oss är i en väldigt hektisk period av livet. Kanske är det våren. Den stundande sommaren. Allt som ska göras.

Undertecknad är inget undantag
. Inspiration till kreativa saker är the first thing that goes när det är Fullt Upp, som nu. Och orken att engagera sig i världen utanför, särskilt den som handlar om mord och skräckpappor och tortyrkällare. Jaja. My point being...? 4 juni, alltså om exakt en månad, tentar jag statistiken. Ekonomutbildningens värsta kurs. Tills dess: stå ut med mig. Efter det: fira med mig. Eller trösta mig.

Kommentarer
Postat av: Emilie

Vi firar i Hummern! Med tvspel och glögg!

Du klarar det! Det vet jag!

2008-05-05 @ 09:39:42
URL: http://solbarn.blogg.se
Postat av: Shine

Jag håller tummarna för dig och firar genom bloggen efter det. ;)

(svar) Cans har något som de andra inte har - vette fan vad men det är nåt! :P Joorå, jätteroligt med skivor - dans och en massa dans. :D

2008-05-05 @ 13:03:52
URL: http://thwart.blogg.se/
Postat av: emelie

oh fy, det är verkligen en av anledningarna till att jag skjuter upp mitt pluggande. jag kommer få använda linser, sluta ringa på mobilen, bo inneboende, äta nudlar, sluta gå till tandläkarn och usch ja...

2008-05-05 @ 13:52:01
URL: http://emeliesandstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0