Tillbaka till rötterna.


image138

Ut en sväng igår till skogen i mina barndoms trakter för att fotografera. Betydligt mer snö än beräknat, kyliga vindar och regnet som började falla precis när vi parkerade bilen var dock inte de ideala förutsättningarna för toppenbilder. Fast jag inte är någon frystorkad, ekologiskt odlad tillbaka-till-naturen-människa, är det ändå väldigt skönt att komma ut i skog och frisk luft. Våren kommer bli underbar att fotografera.

Hela förmiddagen idag har jag varit hos frisören och fått mina slingor uppfräschade, de har haft riktigt skumma saker för sig sedan jag flyttade. Uppsala-vattnet kan vara boven i dramat (jag har träffat ljushåriga tjejer som fått lätt grönaktigt hår) och efter att min frisör workat sin magic börjar jag känna igen mitt hår. Lycka -- blondiner har mer roligt.

Besöket i Mora börjar lida mot sitt slut
. I morgon tar jag tidiga tåget hem (oj, jag skrev visst hem automatiskt om Uppsala, that's a first), så jag är nere runt halv tio och kan knata direkt till Ekonomikum för att arbeta med basgruppen. All tid innan dess räknas förstås som fritid och bör spenderas därefter, så ikväll har mamma och jag planerat hemma-spa med färsk frukt, ansiktsmasker och annat gegg jag kan googla fram. Hoho. Äventyr.

Kommentarer
Postat av: Lou Cigaro

Hejsan! :}
Är allt bra idag? (;
» http://cigaro.blogg.se

2008-03-10 @ 12:49:51
URL: http://cigaro.blogg.se
Postat av: .Westerdahl

ja hanna lämnar alltid tydliga spår efter sig. oftast är det smulor eller matrester, men ibland blir det inredning och... träd. ^^,

2008-03-10 @ 13:03:36
URL: http://westerdahl.blogg.se
Postat av: Emilie

Blondiner har roligar ;O

2008-03-10 @ 13:49:53
URL: http://solbarn.blogg.se
Postat av: Jon

Jag är blond på insidan. Lika bra att komma ut med det nu! :D

Fin bild!!
kram!

2008-03-10 @ 17:59:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0