Mot statistiken!


Knappt hinner man skönja slutet på en kurs innan förberedelserna för nästa tar vid. Igår kom några kurskamrater rusande och berättade att det satts upp anmälningslistor för grupperna till Statistik-kursen, som börjar efter påsk och enligt flera oberoende källor ska vara skapligt överjävlig. Nåväl. Ett vilt sökande efter scheman och taktiska överläggningar vidtog ("Inte grupp ett, då får vi inte onsdagarna lediga"), innan vi hittat den ultimata gruppen - tyckte vi.

Efter runtringning till kurskamrater fylldes gruppens deltagarlista med namn från nollningsgrupp Mars. Det tog dock inte mer än en kvart innan en av kurskamraterna kom rusande i vild panik och meddelade att läraren ansvarig för kursen uppgavs vara inget annat än i klass med Hannibal Lecter, They're coming to take me away-tossig.

Några bytte direkt. Andra av oss ställde sig mer tveksamma, efterfrågade fler källor, men till slut verkade informationen gått rundgång och oroliga icke-närvarande kurskamrater som nåtts av ryktena om psykopatläraren började höra av sig. Inom loppet av en halvtimme var alla namn överflyttade till en annan grupp. Grupptryck och rykten, vilken härlig kombo.


Kommentarer
Postat av: .Westerdahl

nasse älskar mig bara, inget annat ;) dessutom har han inte pms.. -.-

2008-03-13 @ 23:18:17
URL: http://www.erikwesterdahl.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0