Hjälp önskas.


Det händer saker bakom kulisserna på bloggen. Helrenovering pågår as we speak och envis (läs: dum) som jag är har jag bestämt mig för att göra allting själv. Rent designmässigt kan ni förvänta er en mer stilren, stram design i svart-vitt-grått. Innehållsmässigt planerar jag att ha med mer bilder/foton som får stå för färgen och kanske också ändra innehållet lite.

Här tänkte jag faktiskt ta hjälp av ER, kära läsare. Jag tänkte ge er chansen att komma med åsikter och förslag på innehåll. Vad saknar ni? Vad är ni dödströtta på? Fler foton? Färre referenser till McDreamy? Shopping? Inredning? Nya kategorier, t.ex. "Bilder På Kaffekoppar och Sushi"? Recensioner? Mer intriger från universitetsvärlden? Gästblogg från min städerska?

Det här är som en av de där solförmörkelserna som inträffar en gång vart tvåhundrade år -- så passa på!

Kommentarer
Postat av: johanna

underrubrik: -jo visst sa hon att hon var less på barnen ibland, men vi trodde aldrig att hon skulle ta till så drastiska metoder. mamman talar ut.

klart jag tar chansen! bilder såklart, bilder bilder bilder!! =)

2008-03-25 @ 13:39:34
URL: http://ergosum.blogg.se
Postat av: Emilie

Nakenbilder vill jag ha fler av :D

2008-03-25 @ 13:49:25
Postat av: Anna

Grattis Emilie. Jag hade verkligen undrat om du eller Jon skulle hinna först med något snuskigt, och du vann. ;)

2008-03-25 @ 13:56:04
URL: http://annasord.blogg.se
Postat av: Jon

Kanske jag kommer försent med förslaget, men självklart mer porrbilder/länkar/annat naket ;)
Hihi

Annars låter vanliga bilder och universitetsintriger väldigt mysigt!

Gästblogg från städerskan lät minst sagt intressant, då jag inte ens visste att du hade en!
Men go for it :D
Kramar!

2008-03-25 @ 14:11:21
URL: http://thym.blogg.se
Postat av: .Westerdahl

svar: snuva och konstiga tvångsbeteenden uppstod. bl.a. så drack jag massor av sjövatten. ;)

2008-03-25 @ 23:17:36
URL: http://www.erikwesterdahl.se
Postat av: .Westerdahl

"Bilder På Kaffekoppar och Sushi" - skirver du om sådant så slutar jag läsa ;)

jag vill ha flera bilder på anna. vem är hon? varför är hon som hon är? osv. fortsätt med de roliga inläggen. gör inte alla allt för långa då mina bloggläsarögon inte orkar med sånt ibland :P nån schysst brytfärg utöver grått/svart/vitt vore coolt, så det inte blir så trist färgskala. nån liten rad om vad du är för en typ i sidan vore inte helt fel.... ... ja inte vet jag ^^, dra till med nått. gillar din blogg som den är, men helt klart fler bilder! ^^,

2008-03-26 @ 15:18:22
URL: http://www.erikwesterdahl.se
Postat av: Hanna

Tack vare idioterna på onoff så har jag fortfarande ingen ny telefon vilket resulterar i uteblivet svar på ditt sms, då jag efter x antal gånger förökt svara och inte skicka till aftonbladet. Men misslyckats. De var verkligen jätte trevligt att ses, de får de absolut bli mer utav ^^, på bloggen ska de bli mer av inredning och egna bilder. Lite egobilder på dig själv på uppdrag i uppsala eller nåt. Varför inte nakenbilder framför domkyrkan? jag gillar skarpt Dagens tankar, mer av dom. (jag håller på att fundera ut en bra rubrik till dagens tankar på min blogg som inte verkar allt för stulet från Annas ord

2008-03-26 @ 23:00:18
URL: http://frokendesign.blogg.se
Postat av: Hanna

Tack vare idioterna på onoff så har jag fortfarande ingen ny telefon vilket resulterar i uteblivet svar på ditt sms, då jag efter x antal gånger förökt svara och inte skicka till aftonbladet. Men misslyckats. De var verkligen jätte trevligt att ses, de får de absolut bli mer utav ^^, på bloggen ska de bli mer av inredning och egna bilder. Lite egobilder på dig själv på uppdrag i uppsala eller nåt. Varför inte nakenbilder framför domkyrkan? jag gillar skarpt Dagens tankar, mer av dom. (jag håller på att fundera ut en bra rubrik till dagens tankar på min blogg som inte verkar allt för stulet från Annas ord, haha! Hoppas essän gick bra. Själv har jag just avslutat arbetet med dom 50 placeringskorten. Tåget går 06.20 och jag har just funderat på vad man behöver för att överleva en helg på Hotell tegnerlunden i Stockholm. Tält och trangiakök kanske? Kram på dig!

2008-03-26 @ 23:00:56
URL: http://frokendesign.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0