Dagens Tankar 17/6 2008.


  • Är det bara jag som finner något underligt tillfredställande i att dra bort skyddsplast? Sådan som sitter på nya displayer och så, ni vet... Någon?
  • Finns det något system i hur man bara ibland ombeds fylla i mystiska verifieringskoder för att lämna kommentarer på blogg.se?
  • "Kvinnor som gillar Sex & the City förtjänar max halva männens lön". Ja du, Hans Wiklund, du har förstås helt rätt. Hur korkad får man bli när man ser en film om fyra kvinnors liv i New York istället för att, som du ger exempel på, se djupt filosofiska och utvecklande filmer som Hulken? Suck.

Kommentarer
Postat av: shine

- håller med. det känns som om det knyts i magen men inte på ett ont sätt utan på ett konstigt sätt. Man hoppas att man ska ta hand om den här nya elektroniken - verkligen, verkligen hoppas på att man INTE tappar det lika ofta den här gången. :)

- ???

- eller varför inte se på den kommande batman-filmen. Hallå, det är ju batman ffs! :D

2008-06-17 @ 20:12:34
URL: http://thwart.blogg.se/
Postat av: Ine

WHAT?!Har Hans Wiklund sagt så?! FYY --- , får man ens uttala sig på det viset...?! GGGGRRRRRRR...Filmrecensenter (och alla andra också, för den delen!!) som yttrar sig på ett så klumpigt, gubbslemmigt vis förtjänar inte ens att vistas utomhus. De förtjänar att sitta inspärrade.

2008-06-19 @ 16:07:55
URL: http://inemaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0