En dag på Mora.


I sällskap med Hanna fördrevs större delen av dagen nere på stan (eller "på samhället", som vi tydligen ska säga enligt filmen Masjävlar. Jag är nyfiken, har ni någonsin hört det sägas på allvar?). Man skulle inte kunna tro det, jag förnekar det faktiskt lite själv, men det går bevisligen att spendera en hel dag nere på Mora. För er som just bleknat fem nyanser av chocken  och till vårt försvar kan jag tillägga att vi inte precis stressade. I alla fall hade vi det väldigt trevligt; shopping, fikande och prat. Det är alltid skoj att återupptäcka vänskaper med någon man inte träffat på ett tag. 

Med en genial kombination av stay ups, leggings och knästrumpor överlistade jag vädret och kunde spatsera runt i kjol och stövlar relativt oköldskadad. Triumf. Inspirerad av kylan och Hannas skapande-prat ska jag nu sticka benvärmare. Dagens Anna-fakta: jag är en jävel på benvärmare. Fanns det bara fler ben att värma skulle jag kunna sticka dagarna i ända; om barnen i Afrika frös istället för att svälta skulle jag vara lycklig. Kanske erövrar jag en dag världen med mina benvärmare, vi får se.

Kommentarer
Postat av: Josse

Min mormor i det härliga samhället Rättvik, använder det begreppet flitigt. :)

2008-01-04 @ 20:52:03
URL: http://josseliten.bilddagboken.se
Postat av: Hanna

Tack för en jätte mysig dag ^^, Haha, har faktiskt hört ryktas att som säger samhället i rätttvik! Är de nu jag ska önska mig ett par benvärmare eller? kram!

2008-01-04 @ 21:08:32
URL: http://decorated.blogg.se
Postat av: iRiC

hahaha! eller så kanske jag kan starta eget apotek? ^^, hahaha

2008-01-04 @ 21:48:38
URL: http://iric.blogg.se
Postat av: Anna

Jag ser att en uppdatering av mina Rättvikskunskaper är nödvändig. Jisses, vad kommer härnäst - ska någon påstå att den där färgglada toppluvan faktiskt existerar i verkligheten också? ;)

2008-01-05 @ 09:19:50
URL: http://annasord.blogg.se
Postat av: Josse

Sitter du ner? Här kommer det: Min kära mor har, inte bara en, utan TVÅ färglada toppluvor som ser ungefär exakt ut som dom i Masjävlar. :P

2008-01-08 @ 00:05:59
URL: http://josseliten.bilddagboken.se
Postat av: Anna

*skrattar glatt*
Det är tur man kan övertala omvärlden att det mesta som sägs om oss dalfolk är fördomar, för huj om de visste att det är sant!

2008-01-08 @ 14:00:59
URL: http://annasord.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0