Söndag 10/2 2008.


Universitetet är skoj. Både måndag och tisdag har jag bara en föreläsning, 14-16. Rätt soft, tänker ni nu va? Och på pappret ser det ju hemskt bra ut. Dessvärre fordras vissa ansträngningar utöver det. Basgruppen ska träffas tidigt i morgon för att författa en lång reflekterande text om begreppen bildning vs utbildning vs kritiskt tänkande. Och eftersom inlämningen via internet stängs exakt vid deadline är det bara att glömma alla "hunden åt läxan"-ursäkter och vackert begrava huvudet i kurslitteratur.

Mammas besök här var en skön kontrast till tentahetsen. Vi har haft ett par mysiga dagar som var väldigt fartfyllda och mycket trevliga. God mat, mycket prat, fika, shopping och lite spikande förstås. Att kanal 5 ringer och ber om medverkan i ett byggprogram är inte alls osannolikt, vi är då minst lika underhållande som Johnny och Mattias. Minst.

Under Stockholmsbesöket igår passade jag på att utnyttja erbjudanden från NK om gratispresenter från olika avdelningar. De visade sig bestå av en Iittala-ljuslykta, en flaska olivolja "med nötig och pepprig smak", en snorfärgad doftpåse med obestämbar lukt (god... kanske) och en stor bok om varuhusets historia. Eftersom myntaren av uttrycket "gratis är gott" alldeles säkert var student tackade jag glatt och tog emot. Nästa gång håller vi tummarna för att de ger bort Mulberry-väskor.

image110

Kommentarer
Postat av: Jon

Gratis ÄR gott! Smakar lite som lakrits...

:)

2008-02-10 @ 22:47:46
Postat av: .Westerdahl

hahaha, jag är grymt nyfiken på att få se dig på roomservice ;) kanske som inredare i limegrönt? ^^,

2008-02-11 @ 13:35:57
URL: http://westerdahl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0