Skrivet en sen kväll, postat en morgon.


Jag började på ett blogginlägg igår kväll som visade sig bli alldeles för personligt. Jag har inte satt upp några definitiva regler för mig själv vad jag får och inte får skriva här, men det är förstås rätt uppenbart att allt inte hamnar på bloggen. Lite av den mystiska imagen måste ju trots allt upprätthållas och dessutom, nu när jag tagit äntligen skaffat telefonabonnemang och allt måste det ju finnas något kvar att prata om med folk.


Gårdagen blev hursomhelst händelserik, inte minst tack vare uppdragen vår nollningsgrupp utförde. Vi fick en lista med 23 uppdrag och en begränsad tid att klara så många som möjligt, så kreativt som möjligt. Alla utförda uppdrag skulle dokumenteras med kamera.

Jag har sett någon hoppa i den iskalla Fyrisån frivilligt och samtidigt bett att det inte skulle bli svarta rubriker i tidningarna (idioti + testosteron = dålig kombo). Jag har befunnit mig i en telefonkiosk med alldeles för många andra människor och troligen slagit någon slags världsrekord. Jag har sett två killar ömsom glida, ömsom klafsa ut i en halvfrusen svandamm för att posera romantiskt tillsammans på ett par stenar. Jag har tillbett en hövding vid fontänen utanför Centralstationen. Jag har dansat små grodorna i ring runt Stora torget ackompanjerad av den saxofonspelande östeuropeiska motsvarigheten till Michael Moore.


Och notera: alltsammans i nyktert tillstånd. Vem fan säger att man inte kan ha kul utan sprit?

image107

Kommentarer
Postat av: ann0

haha ja Örjan gör verkligen ens dag! Spelar ingen roll hur nere man känner sig.. så behöver man bara kolla några örjan-klipp så är dan räddad ;) dessutom känner jag igen mig så mycket i honom (alltså hur han känner och tänker.. inte att han sedan agerar ut de..fast man får själv bra lust att göra det ibland) hahahaha

2008-02-07 @ 10:44:34
URL: http://mizzsunshine.blogg.se
Postat av: Emilie

Kan vi inte göra så här i Mora också? ;)
Det där med att fegt stå och titta på fontänen med en diskmedelsflaska i handen är ju inget emot vad du är med om justnu ;)

2008-02-07 @ 10:46:58
URL: http://solbarn.blogg.se
Postat av: iRiC

haha, nice "skylt". jadu, om 1 timme så får du se om det var barerik eller ej ;)

2008-02-07 @ 12:01:24
URL: http://iric.blogg.se
Postat av: .Westerdahl

Välkommen till min nya blogg! ^^,

2008-02-07 @ 13:57:58
URL: http://westerdahl.blogg.se
Postat av: Hanna

ja a du! plötsligt framstår inte min utbildning som flummig längre ^^, Dra iväg ett sms med hem telefonnummret! kram

2008-02-07 @ 16:46:12
URL: http://frokendesign.blogg.se
Postat av: Malin

Tack för svaret =)
Ja det är england jag har tänkt mig, hellst London & däromkring. Men hur funkar det med löne utbetalningen? Får man det i kontanter eller kan man få det till sitt kort, & isf, måste man skaffa en konto just i england?
Ha det så bra =)

2008-02-07 @ 19:14:59
URL: http://mwereen.tjejsajten.se
Postat av: .Westerdahl

hahahaa! okej okej! jag erkänner, ditt avslöjande lade barerik på is ^^,

2008-02-07 @ 23:48:45
URL: http://westerdahl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0