Lättnad.


Första tentan avklarad och jag har ett leende på läpparna, vilket är ett gott tecken. Det här är bara en av två tentor som slås ihop (20+20 poäng) och vi får veta resultatet först efter den andra, men med tanke på att godkäntgränsen ligger på 19 totalt känns det som en bra grund. Detta förstås förutsatt att jag inte är en av studenterna i vandringssägnerna som får tok-blackout, svarar med sitt namn på varje fråga och räknar med alla rätt.

Tror ni nu att studentskan ligger på latsidan tar ni ack så fel. Här pysslar vi inte med hål i almanackan, nej nej. Klockan 14.00 ska vi nollor samlas vid skolan för att ge oss ut på olika uppdrag på stan (oklart vilka, men någon slags förnedring ingår säkert). Iförda våra marsian-kläder, kan vara värt att påpeka, så om någon undrar hur folieantenner ser ut IRL finns det tillfälle att få den nyfikenheten stillad idag.

Därefter ska jag ut på en andra dejt, dadadadum, och på kvällen är det både välkomstkväll på V-Dala med gratis mat och samtidigt förfest på Snerikes nation med nollegruppen följt av tentafest med after ski-tema. Eller before-ski, som mitt tema kommer vara då jag inte har någon skidutrustning whatsoever. Och det står jag för.

Så nu är det bara att få ner lite lunch i magen och snygga upp i lägenheten inför mammas ankomst i morgon, mycket efterlängtat, och ta itu med resten av dagen. Hör ni orden "rikslarm" och "marsian" nämnas i samma nyhetssammanhang framöver kan det ju vara värt att lyssna lite extra.


Kommentarer
Postat av: Maria

hehe..hon blir nog lite smått bitter ;) Jag gick tyvärr inte vidare efter några av alla delproven på intervjun..men men det är bara att söka igen! :) Skönt när en tenta är över, känns så bra! Hehe..hoppas du får en rolig kväll! Det verkar så kul med studentlivet! :) hade!

2008-02-06 @ 16:46:14
URL: http://solskeenet.blogg.se
Postat av: Papayan

Det låter toppen du! Jag står själv inför samma prövning med min första tenta nästa vecka. Det hade känts rätt skönt att stå i dina skor just nu med den bakom sig med ett leende på läpparna.

2008-02-06 @ 20:15:11
URL: http://blogg.passagen.se/papayan
Postat av: iRiC

bättre upp! bättre upp! ^^, imorron kl. 13.00 avslöjar jag mitt hemliga projekt. kom inte försent ;)

2008-02-06 @ 22:47:35
URL: http://iric.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0