Tupperware-rapport:


Ja ni, jag får nog försöka leva med att jag inte är den ideala Tupperware-kunden. Ordet "begränsat" beskriver bäst mitt intresse av skötselråd för plastskålar tätade med silikon och skillnader mellan matlådor som går att mikra och inte . De hade lite andra saker också, men nog känns det lite fel köpa t ex knivar av ett företag specialiserat på plast. På det hela taget var det ungefär vad jag väntat mig, undantaget en sak - jag var inte yngst på plats. Vinnare i den klassen var en liten bebis på tre månader, vars närvaro troligen hade det enda syftet att underhålla mig medan tanterna pratade plast (jag ser dig skaka på huvudet och småle, Fia).


Innan avsaknaden av bilder på vispskålen gör att ni börjar bomba min mail med internets motsvarighet till mjältbrand, kan jag erbjuda en förklaring - jag vet nämligen fortfarande inte vad en vispskål är. Först verkade det som språkförbistringen slagit till och det egentligen rörde sig om en "vippskål"(!), sedan blev det visst en vispskål igen. Ja. Förvirringsdimmorna ligger alltså täta men lättar förhoppningsvis i början på oktober när skålarna levereras. Påstås det.

Övriga nyheter är att jag gjort första matteprovet idag, pust. Jag avskyr verkligen matteprov, främst för att man verkligen inte kan ordbajsa sig till svar. Utan att ha resultatet i hand (alla i kör: "Jante!") tror jag ändå att det gick bra. Det var inte på långa vägar så svårt som somliga sagt mig, och oss emellan misstänker jag att det har en del med fördomar om min hårfärg att göra. Vilket passar mig utmärkt - jag slår så väldigt bra underifrån.


Kommentarer
Postat av: Plastsak

Jag ska försöka står ut tills i oktober, men om jag inte lyckas så är du mer än välkommen på begavningen. (begravning, kalas.. inbjudningarna haglar över dig)
Hur som hellst så tror jag att jag skulle kunna trivas ypperligt på en plastfest, det skulle kännas rätt kan jag tro.

2007-09-25 @ 02:05:04
URL: http://plastsak.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0