En dos diverse upplysningar.


Min mp3-spelare är, om inte döende, så svårt sjuk. Bara tanken får mig att börja leta efter en papperspåse att andas i. This is disaster!

Igår såg jag en bebis som var så läskigt lik Shrek att om jag var pappan skulle jag kräva faderskapstest. Den ungen kommer aldrig ha problem med att välja utklädnad till maskerader.

Jag hoppas verkligen McDreamy har skjorta på sig i det nya Grey's-avsnittet. Den mannen är gjord för att ha skjorta på sig. Det enda som är bättre än det är när han inte har någon skjorta på sig alls, men skillnaden är faktiskt bara marginell.

Väckarklockor hatar mig. Varenda #%$£¤&"!%¤  väckarklocka jag haft under de senaste tre åren -- och de är några stycken -- har slutat fungera på ett eller annat sätt. Min nuvarande har hittat ett synnerligen raffinerat sätt att ställa till det för mig -- efter en snoozning stänger den av larmet. För den kan ju inte bara dö rakt av, neeejdå. Den måste jävlas först.

I morgon ska jag på hockey. Jag vill bara upplysa er om det, eftersom det kommer vara min yttring av lokalpatriotism för i år. Förutsatt att det är Mora som spelar förstås, vilket jag vid närmare eftertanke aldrig fått klara uppgifter om. Emilie, vad lurar du iväg mig på?


Kommentarer
Postat av: Emilie

Jag vet faktiskt inte.. Grejjen är att pappa gav mej några kort och sa "Här sju platser". Jag antar att det är på FM matson Arenan ;)

2007-10-19 @ 22:27:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0