Dagen H&M kom till stan.


Efter oräkneliga rykten och krossade förhoppningar hade H&M så invigning av sin nya butik idag. Egentligen borde man kanske ha gått dit bara för att titta på den hord av människor i den fysiska och mentala fjortonårsåldern som bankade glas tills dörrarna slogs upp. Men nej. Tills forskarna bevisar en gång för alla att "fjortis" inte smittar via närkontakt tar jag inga chanser.


Att H&M öppnar butik i Mora tycker jag är jättekul, mest för att jag tror det är bra för stan. Jag har inget emot H&M per se, absolut inte, visst hittar man ibland lite roliga saker där. Men det är trots allt "kvalité efter pris"-principen som gäller och själv har jag anammat filosofin hellre få dyra än många billiga. Jag har liksom nått den punkten när jag börjar tycka det är tråkigt att ens betala 59 spänn för ett linne som förlorar formen tre-fyra tvättar, men det är varje shoppares ensak. 


Just därför införskaffade jag idag en trenchcoat från just H&M. Man skulle kunna säga "hycklare". Man skulle kunna säga "uppvärmning inför snåla studentlivet". Man skulle också kunna säga "hur fel kan man hamna med en trenchcoat, ens från H&M" och konstatera att när jag genomfört mitt knappbyte kommer jag vara ägare till den snyggaste trenchcoaten i stan. Ja, välj själva!


Kommentarer
Postat av: Emilie

Få se bild :D

hehe, nej, jag hade hon finskan. Jättesöt. Lenas mamma kopia är oooond. Eller hon var snäll tills jag svimmad. Nu ser hon på mej på det sättet som säger "Vad gör du här? Vi har nog med drama i våra liv!" HA!

2007-10-25 @ 19:51:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0