Cosy in the Rocket


Matteprovet tillbaka idag - MVG, woho. Jag hade ett ynkligt slarvfel, vilket är irriterande nog, men med tanke på att min inställning från början var "allt utöver godkänt är en bonus" är jag mer än nöjd.


Cozyn och jag lever ännu i lyckligt samförstånd. En del av eftermiddagen tillbringades med att testa de varianter som finns föreslagna i den medföljande instruktionsboken. Ja, tröjan kom med en instruktionsbok. Den här gången vill jag mena att det faktiskt är motiverat, eftersom det finns så otroligt många sätt att variera den på (bara genom att missförstå bokens instruktioner hittade jag säkert tio nya varianter).


Det här med instruktioner känns dock ibland aningen överflödigt, t ex när det med dyrare smink medföljer en liten romantisk manual som talar om att mascaran tål regndroppar såväl som tårar, eller hur rougen får kinderna att se ut som att de blivit kyssta av rosor. God bless America...

Annars ska man inte underskatta betydelsen av
bemötandet och ceremonierna runt ett köp. Papperspåsar kommer de facto alltid vara mycket roligare än plastpåsar, och att som på Liberty i London se två expediter tillsammans förbruka en ansenlig mängd tid och regnskog för att slå in ens inköp -- en uppvisning i avancerad origami -- är en upplevelse i sig. Dessutom handlar jag hellre mitt smink på NK av en engagerad expedit som behöver nöjda kunder för att upprätthålla varuhusets image, än av en ointresserad Åhléns-anställd som bara vill ta betalt så fort som möjligt för att kunna fortsätta snacka skit med tjejen i Maxfactor-båset.


Ikväll är det ÄNTLIGEN dags -- efter månader av väntan fortsätter Grey's Anatomy med den fjärde säsongen. Gud ha förbarmande över den som då vågar störa mig, för det kommer inte jag ha.


Kommentarer
Postat av: Ine

Grattis själv! :D Djävlar Anna, detta går ju utmärkt! Hehe, vadåå, tycker du att jag är velig? :p Man vet aldrig vad det blir, men som sagt; nånstans ska jag. Kram!

2007-10-02 @ 21:19:44
URL: http://inemaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0