En Tradera-missbrukares bekännelser.


Säljandet på Tradera är min nya drog. I runda slängar har jag sålt för 3000 under de senaste tre veckorna (är det sådant här Skatteverket hotar till sig användaruppgifter för att få reda på?), bara gamla saker jag inte vill ha längre. Lite kläder -- några tröjor, ett par jeans, en jacka -- och ett par handväskor. Ständigt är jag numera på jakt efter nya saker att sälja; nu när jag fått slut på egna saker har jag lovat att ta itu med mammas.


Tre tisdagkvällar i rad har jag suttit framför datorn och faktiskt pratat med skärmen med uppmaningar som kom igen, höj då! Jag lovar, de som inte har suttit de sista minuterna på en auktion och sett budgivare kriga upp priset för varje sekund kan inte veta hur skön kicken är. Handväskor verkar vara det som går allra bäst, jag tror jag har sålt varje handväska för avsevärt mer än inköpspriset. 


Förutom att det är roligt att tjäna pengar (nä-hä?) går jag också igång på att pyssla med saker runtomkring auktionerandet. Att ta foton, göra fotokollage, skriva objektsbeskrivningar och hitta smickrande adjektiv är hur skoj som helst. Jag förstår bara inte dem som ljuger om sakerna de säljer, t.ex. påstår att handväskan är äkta när den så uppenbart är fejk. Sådant är bara så fult, jag skulle aldrig någonsin kunna göra det. Även om jag inte nödvändigtvis tror jag Gud ser mig, lär tomten göra det. Och det är definitivt illa nog, om inte värre.


Kommentarer
Postat av: iRiC

du kanske skulle kolla på tradera efter limegröna diskborstar? ^^, ps. akta dig för FB.

2007-11-07 @ 18:50:55
URL: http://iric.blogg.se
Postat av: Martin (sjömansbloggen)

Hur mycket till liv har du egentligen? Jag har gjort en graf värd att beakta i forskningssyfte...

Seriöst alltså.

http://cmj.blogg.se

2007-11-08 @ 00:41:30
URL: http://cmj.blogg.se
Postat av: Emilie

fan :P
martin förflyttar sig! :P

2007-11-08 @ 22:03:55
URL: http://solbarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0