Trött, Trött, För Trött För Roliga Rubriker


Usch så trött jag är. Jag jobbade kväll igår och morgon idag med alldeles för lite sömn däremellan. Ovan som jag är värker kroppen och det känns som att linserna har torkat fast för gott i mina ögon.

Inte för att jag klagar - nej, nej, jag bara konstaterar faktum. Lördag-söndag är det ju dessutom ob, så för helgens lön skulle jag i teorin kunna köpa en ny mobiltelefon, vilket är long overdue. Min nuvarande dyker nog närsomhelst upp i någon slags nostalgibok - Minns ni mobilen? Det i sig gör mig iofs inte särskilt mycket, om det inte vore för att den är så estetiskt otilltalande att det gör ont i ögonen att se på den och att den kräver fysiskt våld i eskalerande mängd för att starta, då den bestämt sig för att den är för fin för på-knappen. Sony Ericsson T23, Masochist Edition.

Jag vet, jag har pratat om att köpa en ny telefon i två år. Men kan jag hjälpa att jag är hopplöst oengagerad i mobiltelefoner? Varje gång jag tar sats och går in på PissOff tar det tvärstopp framför hyllorna. Jag kan helt enkelt inte se varför jag skulle vilja investera motsvarande, säg, en Gucci-väska i en liten plastbit med kapacitet att lagra hundra låtar och ta korniga bilder. Förutom att telefonerna blir omoderna efter cirka två veckor och värdelösa efter fyra, har jag redan utmärkta separata produkter som uppfyller de behoven.

Hellre köper jag en bastelefon som är snygg (ja, precis så ytlig är jag). Det finns dock problem förknippat med det också - det finns inga snygga telefoner. (Möjligen undantaget LGs Pradatelefon, men inget rött klistermärke i världen kan få mig att betala det femdubbla värdet för en mobil). Titta bara på telefonerna som säljs idag. Spelar det verkligen folk ingen roll hur sakerna de bär omkring på ser ut, så länge de är moderna?

Ni ska se att om ett år lallar jag fortfarande med min ful-Sony Ericsson och pratar om att jag borde köpa en ny telefon. Ge det ett år till och jag kanske gör ett second appearance på Antikrundan med den.


Nu ska jag, innan jag somnar sittandes, gå och äta varm chokladkladdkaka med vispgrädde. Because I'm worth it, damn it.

Kommentarer
Postat av: Lena

Okej, okej, jag kanske överreagerade lite där. En bilbomb vid Picadilly kanske inte var HELT nödvändigt, men du får skylla dig själv som åkte hem!
Dessutom är du bara avundsjuk för att inte DU får spränga upp nattklubbar och flygplatser!

2007-07-02 @ 10:06:40
URL: http://ochlena.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0