C'est Fini


Så har jag vänt det sista bladet i den sista Harry Potter-boken. Happ. Jag försökte dra ut på det lite grann, men fick lov att läsa klart innan jag börjar jobba klockan två. Vad säger man? Inte särskilt mycket om handlingen, jag lovar. Och något generellt utlåtande har jag inte bestämt mig för, måste smälta upplevelsen och fundera igenom den först.

Men boken är bra, så mycket vågar jag säga; helt klart intensivare och mörkare än de andra böckerna. Ett värdigt avslut? Det får nog var och en avgöra. En sak till kan jag också säga - sista ordet var inte, som kvällspressen påstått, scar. Har media hittat på det, eller lade JK ut ett villospår för att få Potter-boken som dök upp på internet i veckan (som vi nu vet var äkta) att framstå som falsk? Intressant hursomhelst. När jag hinner ska jag googla vart uppgifterna kom ifrån, men nu måste jag rusa iväg till jobbet. Au revoir!

Kommentarer
Postat av: Lena

Jag var då ärligt talat inte speciellt imponerad. Missförstå mig rätt, det var inte det sämsta jag läst - men det var inte heller på långa vägar det bästa.
Ska vi skriva en egen, alternativ sista Harry Potter-bok, Anna? ;)

2007-07-23 @ 19:14:45
URL: http://ochlena.blogg.se
Postat av: Anna Herself

You're on! Vi är ju, som en berömd man sa, driftiga unga kvinnor. Dessutom har vi gott om tid i morgon - mellan båthuset och Colin Farell-snatching ska vi nog hinna det med. Jag vill bara poängtera att när vi väl fångat Colin får du ta allt ansvar, jag håller mig till McDreamy, ok?

2007-07-23 @ 20:41:53
Postat av: Jon

Jag vill ha Vince Vaughn.
Nån som har nåt fångsttips?
;)

2007-07-25 @ 14:38:46
URL: http://www.thym.blogg.se
Postat av: Anna

Raka benen, skaffa lösbröst och blonda extensions och förfalska Jennifer Anistons id-kort? ;)
Nä, men seriöst Jon. Vince Vaughn? Verkligen?

2007-07-29 @ 16:23:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0