Onsdagsuppdatering


Så, vad har hänt sedan vi talades vid sist? Inte mycket. Det är vårväder ute och jag hatar fortfarande grammatik. Lite mer bilåkning har det blivit, jag vågade mig till och med ut på vägen själv idag, exclamation point. Nåja, väg och väg, jag åkte runt kvarteret några varv. Men tilläggas ska att det är ett rejält stort kvarter och fullt av hinder i form av varubilar, barnfamiljer, höga häckar/murar, bilar parkerade på fel sida, körskolebilar med mera. Området råkar vara övningskörningens Mecka; varje morgon äter jag frukost med live-underhållning utanför fönstret då de stackars körskoleleverna försöker backa runt hörnet mitt emot huset, mohaha.

I morgon ska jag träffa mammas kusin i Wimbledon och luncha med henne, det ska verkligen bli jätteroligt. På kvällen ska jag gå och se Nis skolpjäs (hon spelar ande!), som väl kommer ta några timmar. Under fredagen ska jag, förutom att ta igen det housework jag inte kommer hinna göra i morgon, eventuellt på bio med tjejerna. Vi får la se. Helgens riktlinjer är lite diffust dragna, London har det pratats om under både lördag och söndag - det beror på hur modiga vi känner oss. Fortsättning följer.

Nu ska jag krypa till sängs med Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor", som jag började läsa igår och bara lagt ifrån mig när jag varit absolut tvungen till det. Jag tänker avhålla mig från att komma med ett utlåtande tills jag läst klart den och ser hur upplösningen blir, men jag kan i alla fall konstatera att den är fängslande.

Och ett stort GRATTIS till mamma som fyller år idag - ja, tekniskt sett är det idag i Sverige. Hoppas du får en riktigt fin dag och gillar min present! Jag älskar dig. :)


Kommentarer
Postat av: Emilie

Kom hem vi börjar om igen! vi glömmer allt! där ute är det så kallt! jag kan ta den på älvdalska .. om du vill ;)

2007-02-01 @ 13:20:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0