So this was Christmas.


Så var julen över i år igen. Alla dessa förberedelser för en dag, lite fascinerande är det allt. Bland julklappsskörden återfanns glädjande nog mycket flytta hemifrån-grejer och inredningsprylar, samt min efterlängtade externa hårddisk och andra datorgrejer, underkläder/nattlinnen, massor av härlig choklad och lite böcker förstås. Dock ingen Porsche, jag fattar inte att den ska vara så svår att komma ihåg. Nåja, vi glömmer väl den det här året och satsar på 21-årsdagen i maj istället.

Juldagen har jag firat med att jobba. Liksom jag kommer fira annandagen, dagen efter annandagen och dagen efter dagen efter annandagen. Det är väldigt bra betalt och jag klagar inte det minsta, nej nej. Det enda som frestar på är all den självdiciplin som krävs, då jobbet fullkomligt svämmar över av godsaker. Förutom alla extra onyttigheter personalen beställt hem, lämnar anhöriga fruktkorgar och godispåsar i parti och minut. I skafferiet idag fanns fyra stora chokladaskar, två sprängfyllda lösgodispåsar, tre kakburkar och fyra-fem påsar Polly/Marianne. Och utanför skafferiet stod den chokladask som verkligen tog priset -- uppskattningsvis 50x70 cm var den för stor för att ens gå in i skafferiet.

Hela dagen har det rullat reklamfilmer för mellandagsrean på tv. Själv planerar jag inte att bidra särskilt mycket till de 20 miljarder som reorna uppskattas dra in. Min sneaky fyndplan är istället att hålla utkik på Tradera efter oönskade julklappar -- det lär finnas massor av grejer folk vill bli av med och budkonkurrensen borde vara svag den här tiden när julskinkor och klappar har raserat folks ekonomi...


Kommentarer
Postat av: Emma.

Svar : Si , håller med dig :) haha självklart inte ;)

Puss

2007-12-26 @ 20:44:39
URL: http://meay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0