B som i Borlänge


Vilket skämt. Det vore synd att kalla förväntningarna höga när Lena och jag tog tåget ner i förmiddags, men väl på plats insåg vi att det inte var annat än rent pinsamt. Det kan inte enbart vara jag och min kräsenhet, Kupolen har verkligen gått ner sig.

Hela stället verkar under det senaste året på något mystiskt sätt ha förvandlats till ett stort vattenhål för fjortisar. Fjortiskläder, fjortisskor, fjortissmink, fjortissmycken, fjortisväskor, fjortisasseccoarer... för att inte tala om fjortisarna själva som tagit hela stället i besittning. Jag förespråkar omedelbart namnbyte till "Fjortis-Kupolen".

Jag såg tamejtusan inte en sak som jag övervägde att köpa. Inte en sak! Två timmar stod vi ut, varav hälften av tiden tillbringades på restaurang/café, innan vi röstade igenom förslaget om hemfärd snarast. Rys. Dessutom backfirade min fina plan med Upp-Till-20-kort i morse en halvtimme innan tåget gick då jag insåg att kortet verkligen är upp till tjugo, inte till och med året man fyller tjugo. Hej hej hutlösa biljettpriser. Nåja. Nu går i alla fall Tåg i Bergslagen med vinst det här kvartalet.


Kommentarer
Postat av: Emilie

Det var faktiskt upp till OCH MED 20 alldeles
nyligen. Jävla fjolleri!

2007-09-01 @ 08:04:59
URL: http://solbarn.blogg.se
Postat av: Anna

Säg hej till biljettkontrollanterna ;)

2007-09-06 @ 11:34:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0