Jag ska nog hålla mig till 'Half Baked'.


I en, ahem, intressant hälsokostbutik i utkanten av Göteborg dit Fia och jag åkte häromveckan när jag var nere för att inhandla mjölksyra (men det är verkligen en helt annan historia) råkade jag på ett naturläkemedel mot PMS-besvär. Jag har vetat om dess existens tidigare, men avstått från att betala över hundralappen i månaden för att eventuellt bli människa med resonemanget att varför käka nån skum ört när jag har ett säkert kort i Ben & Jerry's.

Nu låg askarna i rea-korgen
: 25 kronor styck istället för 250. Bingo! Innan någon hann säga humörsvängningar grabbade jag genast åt mig de återstående tre askarna. Jag skrattade gott och tänkte 1-0 till Anna vs skumma hälsokosttanten, som lurar in manliga besökare i 'rummet bakom' med ansiktsmasker och whiskey som lockbete. Helt sant, btw.

På spårvagnen in till stan studerade jag sedan askarna mer noga. De hade gått ut i februari. 100-0 till skumma hälsokosttanten.

Det är nog dags att börja skramla nu, gott folk.


Kommentarer
Postat av: J

Ja vissa har det bra. Vi började tydligen i måndags fast alla sa torsdags så jag har en vecka mindre på mig än alla andra att läsa 200 sidor och göra ett pm av det...B&J ftw, fast piece of cake är ju goast ju!? ;)

2009-08-28 @ 08:18:55
URL: http://enentreprenors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0